Një qasje më e mirë ndaj parave

Finansiv bashkon financat tradicionale dhe teknologjinë blockchain nëpërmjet një platforme të thjeshtë, elegante dhe të sigurt. Regjistrohu dhe fillo sot.

Buy Bitcoin

Menaxhoni më mirë paratë tuaja

Finansiv është një platformë që synon të jetë një vend që kombinon botën e shërbimeve financiare tradicionale si pagesat, huatë dhe investimet me botën e teknologjisë Blockchain dhe monedhave virtuale përmes aftësisë për të blerë, shitur, shkëmbyer dhe ruajtur në mënyrë të sigurt Bitcoin, Ethereum. dhe Litecoin.

Buy Bitcoin

Bleni dhe shisni kriptovaluta

Tregtoni Bitcoin, Ethereum dhe Litecoin me EUR, USD, ALL, dhe shumë të tjera, nëpërmjet një sërë metodash depozitimi duke përfshirë transferimin bankar SEPA, kartën e kreditit ose debiti, AdvCash dhe Payeer

Finansiv Prime Brokerage
bitcoin price

Çmimi më i mirë, ekzekutimi më i mirë i porosisë

Sistemi ynë do të drejtojë automatikisht porosinë tuaj midis partnerëve tanë të shkëmbimit për t’ju ofruar çmimin më të mirë absolut, duke përfshirë tarifat. Ju gjithashtu merrni likuiditet të thellë në çdo kohë, kombinuar me disa nga komisionet më të ulëta në botë, duke filluar nga vetëm 0,1% për porosi.

crypto wallet

Kuletat e Bitcoin, Ethereum dhe Litecoin

Platforma jonë ju lejon të krijoni në çast portofolin tuaj Bitcoin, Ethereum dhe Litecoin me vetëm disa klikime, plotësisht pa pagesë.

Kasaforta e kriptove

Dëshironi siguri maksimale për asetet tuaja kripto?
Eksploroni përfitimet e shumta të sigurisë të ofruara nga Finansiv | Kasaforta.

crypto vault

Hapni një llogari në minuta

Ne e dimë se koha është para, kështu që hapja e një llogarie me ne zgjat vetëm disa minuta dhe meqenëse e dimë që nuk ju pëlqen të prisni në radhë ose të vizitoni degët, mund ta konfiguroni një të tillë direkt nga telefoni ose desktopi juaj.

Njoftimet e menjëhershme

Ne e dimë rëndësinë e njoftimit në kohë, kështu që ne sigurohemi që t’ju ofrojmë menjëherë një njoftim përmes adresës suaj të emailit, sa herë që ndodh diçka e rëndësishme, si p.sh. një hyrje e re në llogarinë tuaj të përdoruesit nga një pajisje e panjohur ose një kërkesë e re tërheqjeje. vendosur.

Siguria maksimale

Siguria në Finansiv është parësore. Kështu që ne sigurohemi që llogaria juaj të ketë veçori të avancuara sigurie për t’i mbajtur të sigurta fondet dhe të dhënat tuaja personale. Mësoni më shumë rreth politikave tona të sigurisë.

Sherbim lider, 24/7

Paratë nuk flenë kurrë, kështu që ne kemi zhvilluar një sistem të avancuar të automatizuar që garanton urdhrin e shpejtë dhe kërkon ekzekutimin në çdo kohë. Ne e kombinojmë këtë me mbështetjen e mahnitshme të klientit, të ofruar nga ekspertët tanë.

cryptocurrency exchange

Hapni një llogari në më pak se 5 minuta

Plotësisht online pa një dokument të vetëm letre.